Bewust bevallen

 

 

Zou je graag natuurlijk bevallen, thuis of in het ziekenhuis en wil je goed voorbereid zijn op de bevalling en het beginnend ouderschap, dan is deze cursus sterk aan te raden.

Deze bijeenkomsten kunnen jou helpen om vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven en deze unieke gebeurtenis bewust te beleven. Je kan deze curusus individueel volgen of in kleine groepjes. Je krijgt boeiende informatie over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode alsook over de foetale ontwikkeling en de pasgeborene. Er worden ademhalings-, ontspannings- en bekkenbodemspier oefeningen gegeven.

We masseren, tonen verschillende baringshoudingen en maken gebruik van de zwangerschapsbal. Op het einde van de reeks helpen we jou bij het opmaken van jouw geboorteplan.

 

Uiteraard is ook jouw partner welkom !

 

Inschrijven kan via telefoon of mail, bij de vroedvrouw die de cursus geeft. (contact)

 

Planning voor zwangeren die voor de 1e keer bevallen

Planning voor zwangeren die al eens bevallen zijn

Per prenatale les betaal je per koppel 22,86 €, waarvan de mutualiteit 12,86 € zal terug  betalen. Het supplement wordt soms door de hospitalisatie verzekering terug betaald. Graag indien mogelijk de volledige reeks vooraf betalen.

 

Het bedrag van de prenatale lessen mag gestort worden op het rekeningnummer van de vroedvrouw die de cursus geeft.               

 

 

 

 

 

Gelieve eerst te wachten op bevestiging van jouw inschrijving vóór je de betaling uitvoert. Vergeet jullie naam niet te vermelden en de nummer van de groep, dank!

 

We vinden het zeer belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich goed voor te bereiden op de bevalling. Aarzel niet om contact op te nemen mocht het financiële aspect een belemmering zijn. 

‘t

G

E

B

O

O

R

T

E

H

U

I

S

                          Véronique: 001-4803353-86

                          Linde: 738-0220611-55

                          Selina:

                          Daphne: 123-6102722-03